2016. február 19., péntek

Gittegylet



A reformok működnek


A KLIK gáz- áramszolgáltatóknak írt levélben kéri, hogy fizetési késedelme miatt az iskolákban ne szüneteltessék a szolgáltatást. Erről a 17 milliárdos adósságtól nyögő Klik novemberben levélben tájékoztatta a megyeközponti és főváros tankerületi igazgatókat - olvasható a 444.hu portálon.
Erről az öt főosztállyal és elnöki kabinettel működő szervezet honlapján semmi nem olvasható.

A 444.hu cikke alatt viszont ezek az olvasó észrevételek láthatók:



Ezért kell mindent államosítani. Saját magának mégse tartozhat az ember.



Gáz lenne, ha nem lenne gáz (az iskolában).




félévhalasztást kért a klik? olyat én is kértem, de előtte be kellett fizetni a kérelem díját és a befizetést igazoló csekket mellékelni a kérelemhez.



Nem gond, ha a suliba nincs fűtés, az a fontos, hogy Felcsúton a focipályát is fűtsék...
És van pofája kiállni, hogy most nincs pénz a tanárok fizetésére, amikor a rezsipénzt is ellopta, és látványosan fűti vele a gyepet magának. Makovecz stílusba készült kazánházzal.



Akkor gyengébbek kedvéért, ha már szeptemberben kaptak figyelmeztetést és eleve több hónapos csúszással fizetnek, akkor alsó hangon ez a "hat hónap" az egy év vagy több valójában. Elég barom aki ezekkel belemegy alkuba.



Kérdezem, hogy ha a kormány naponta szórogat milliárdokat-tízmilliárdokat egy csomó dologra, akkor miért nem revideálják a KLIK költségvetését, hogy ki tudja fizetni a tartozásait? Ok, egy dolog, hogy a kormány benézte a költségvetését, de nem neki kéne kikalapálni a tévedést? Sztem de.



Milyen jó lesz majd, ha az összes szolgáltató állami nonprofit lesz! Jóska, majd átszól Pistának, hogy ne kaccsojják ki!



___________________________________________________________________
Forrás: 444.hu       Kép: hevesmegyeonline.hu





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése